![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 188 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzyłem taką stronę o bezpieczeństwie, komptuterach i programowaniu w PHP:
http://www.materdefense.ugu.pl I chciałbym się dowiedzieć jak ocenicie tą stronę, układ itp. Od razu powiem że pisze artykuły takie, jak mam na coś ochotę, tzn. nie wwale 20 bezsensów tylko jak wymyśle jakiś ciekawy temat to napiszę. Do tego kurs PHP od kompletnych podstaw. Nie toleruję kursów pisemnych, dlatego postanowiłem nagrać jak, gdzie i co. Jak podoba się strona? Co zmienić? Czy to ma sens? Darmowy hosting i reklamy, a może treść się liczy bardziej? Proszę o opinię |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 188 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jak uczę się czegoś, lubię widzieć jak robi to ktoś inny. Przykładem jest np: nie związane z informatyką ustawianie montażu w teleskopie. Przewaliłem dziesiątki stron o jego ustawianiu i nic, dopiero jak ktoś mi pokazał i znalazłem na internecie wideo-poradnik jak ustawić, od razu wiedziałe,
Nagrywanie znaków - racja ale z komentarzem, z informacją gdzie to, jak to. Myślę że takie wideokursy to bardzo dobry sposób na naukę. Oczywiście z biegiem czasu będzie dużo tego na stronce. Nie piszę, żeby było dużo tylko piszę to co wydaje mi się bardzo ciekawe i interesujące. Nie piszę trudnych rzeczy, bo to raczej przeznaczone jest dla "zielonych". Jednak może napiszę coś trudniejszego i ciekawszego bo takie proxy, MAC, IP to bardzo pospolite rzeczy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:14 |