![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sytuacja wygląda następująco, mam tabele z podstronami i kilka podrzędnych np. status lub dane do seo i do tego momentu joinLeft działa znakomicie chciał bym teraz pobrać wszystkie komentarze dla danej podstrony, ale udaje mi się pobrać tylko pierwszy. :-( Całość generowana jest w zend'zie, ale to nie ma znaczenia, zapytanie wygląda następująco:
Mam nadzieję, że jest czytelne, problemy nie ma i wszystko działa tylko jak zmusić to zapytanie do pobrania WSZYSTKICH komentarzy, a nie tylko pierwszego - może nie ma takiej opcji? Edit: Wszystko działa tak jak powinno jednak (wybierałem pojedynczy rekord), tylko teraz mam spory nadmiar danych mianowicie tyle ile komentarzy tyle mam razy dane o podstronie + kolejny komentarz, tutaj wychodzi brak znajomości mysql i nie wiem jak to połączyć by dane o podstronach były raz a komentarze tak jak by kolejno w tablicy. Ten post edytował ShadowD 25.04.2012, 01:18:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:50 |