Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [HTML]Start z webmasteringiem
owca_82

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.
Zaczynam bawić się html'em. Umiem jak do tej pory podstawy xhtml'a. css'a tak że narazie niewiele ale chcę więcej i raczej w stronę beckendu --> php może rugby zobaczymy.
Mam jednak wątpliwości o możliwość jakiegokolwiek przyszłego zatrudnienia dlatego że 30 cha na karku a ja dopiero zaczynam się tym zajmować. Chciałbym iść w tym kierunku bo mnie to poprostu interesuję, ale czy ktoś będzie chciał zatrudnić takiego starucha (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Dodam tylko że kiedyś w przeszłości zajmowałem się trochę programowaniem w Visual Basicu ale potem to rzuciłem.
Jak wy to oceniacie, czy zatrudnilibyście taką osobę czy lepiej dać sobie z tym spokój ?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
lobopol

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

No cóż to zależy, jeżeli byś przyszedł do jakiejś firmy z aktualną wiedzą to na zatrudnienie nie miałbyś raczej co liczyć bo nie jest opłacalne szkolenie kogoś takiego. Oczywiście jeżeli już być się nauczył to twoje szanse oczywiście rosną. Tylko się teraz musisz zastanowić czy jesteś w stanie poświęcić swój czas na naukę (to już od ciebie zależy ile ci to zajmie), bo konkurencja na rynku jest duża, a młodsze osoby mają znacznie większe wzięcie i będą chętne pracować za niższe stawki.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 04:41