![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest temat Muszę się pożalić, więc chyba warto zrobić jego pozytywną wersję. W końcu nawet geekom od czasu do czasu pojawia się grymas zadowolenia na twarzy wśród normalnych ludzi zwany uśmiechem.
Zacznę więc ja. Muszę się pochwalić, że niecałe dwa miesiące temu zostałem ojcem. (IMG:http://img32.imageshack.us/img32/652/dsc0044kt.jpg) Ten post edytował athabus 6.04.2012, 15:48:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wszystkim za gratulacje. Faktycznie dzieciak to fajna sprawa, zwłaszcza jak człowiek dochodzi od wniosku, że jego życie jest za bardzo poukładane ;-)
Prowseed - Ty się angielskim nie przejmuj tylko pisz artykuł. Moja żona zawsze mnie opieprza, że się czegoś nie chcę podjąć bo uważam, że nie jestem wystarczająco dobry bo potem zawsze znajdzie się ktoś, kto jest jeszcze gorszy do tego zadania ;-) Pisz, potem znajdź ładną koleżankę co zna dobrze angielski, zabierz ją na kawę i będziesz podwójnie zadowolony ;-) Ps. chwalić się chwalić, bo na razie tylko wątek z narzekaniem się rozwija. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:40 |