![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 5 Dołączył: 8.12.2011 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak zrobić opcję "Zapamiętaj hasło", aby pamiętało po logowaniu dane do konta np. przez tydzień lub 10dni Proszę o porady, najlepiej gotowiec z opisem. Na forum widziałem, ale nic cie rozumiem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 5 Dołączył: 8.12.2011 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem kod a nie jakąś stronę w dodatku nie po polsku. Chcę kod taki jak napisałem wcześniej, a nie jakieś 3 przykłady. Chcę gotowy kod z opisem czaisz? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem kod a nie jakąś stronę w dodatku nie po polsku. Chcę kod taki jak napisałem wcześniej, a nie jakieś 3 przykłady. Chcę gotowy kod z opisem czaisz? Jesteś strasznie natarczywy i to nie jest Twój pierwszy post w takim stylu. To, że sobie chcesz... możesz chcieć, ale kultura przede wszystkim wymaga od Ciebie słowa "proszę", naucz się go- przydaje się. Jak chcesz, by ktoś Ci napisał gotowy kod, to zapraszam do działu ofert, tam na pewno się znajdzie chętny za odpowiednią kwotę. btw: "jakąś stronę" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 03:50 |