![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co do Androida i telefonów na tej platformie sam posiadam SGS II ze stajni Samsunga staruszek już bateria trzyma od 2 godzin do max 4 dni (w trybie samolotowym) niedawno dostał aktualizację do Ice Cream Sandwich i szczerze powiem, że jeśli chodzi o wydajność telefonu to bije na glowe nawet najnowszy telefon Google Nexusa, który mial byc z zalożenia najszybszy. Nie miał. Google nigdy nie zlecał projektować żadnego nexusa, który miał być najlepszy, czy najszybszy. Nexus to głównie telefon developerski z kilkoma opcjami dostępnymi w menu, których przeważnie inne telefony nie mają. Do tego odblokowany bootloader i brak utraty gwarancji przy grzebaniu w sofcie. Gdyby to był telefon dla każdego, to szedłby w tym kierunku co SGS 2, ale nie idzie i raczej nie pójdzie. Bateria jeżeli ci pada - to nie jest iphone, na allegro sobie kupujesz nową, czy tam jak mieszkasz w większym mieście to kupujesz sobie nową w serwisie. Każda bateria ma określony cykl życia i tyle. Cytat Tak na marginesie i w odniesieniu do tematu to chyba nastepny smartfon pod skrzydłem Google bedzie pochodził od HTC ale mogę się mylić... a może bedzie od LG hmm... Ponoć asus.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) zobaczymy co będzie, jak będzie tak fajny jak ostatnie 2 nexusy, a zwłaszcza galaxy nexus, to z pewnością może za rok, jak już się na mojego nexusa skończy gwarancja i będę miał więcej kasy to może i nawet wymienię. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 05:11 |