![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2012 Skąd: Oleśnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiście nie jestem hejterem jedni uwielbiaja produkty Appla za prostote i system na którym one pracują. Inni powiedzą, że Antek ma wiecej możliwości.
A ja powiem tak. Jak dla mnie to iOS spoko stabilny i w miarę szybki, ale cena to jest po prostu z kosmosu jak dla mnie wolę wydac te 2k pln`ów na coś co jest mniej stabilne programy się sypia (to niestety wina google aplikacje nie są dość dobrze o ile w ogóle sprawdzane) dodatkowo mnie odpycha od Apple to, że ich telefony nie posiadają wydawało by się takiej oczywistej funkcji jak radio o_O no sorry wydac prawie 3 tysie na cos co nie ma radia ? Jak dla mnie przesada wielka. Pozatym 3.5 cala wyświetlacz w tak dlugo oczekiwanym smartfonie jak Iphon 4 to za mało żeby mnie przekonac do produktu. Co do Androida (IMG:style_emoticons/default/zakochany.gif) i telefonów na tej platformie sam posiadam SGS II ze stajni Samsunga staruszek już bateria trzyma od 2 godzin do max 4 dni (w trybie samolotowym) niedawno dostał aktualizację do Ice Cream Sandwich i szczerze powiem, że jeśli chodzi o wydajność telefonu to bije na glowe nawet najnowszy telefon Google Nexusa, który mial byc z zalożenia najszybszy. Tak na marginesie i w odniesieniu do tematu to chyba nastepny smartfon pod skrzydłem Google bedzie pochodził od HTC ale mogę się mylić... a może bedzie od LG hmm... Co do tematu Nokia upadła jej czas skończył siędawno temu 3310 ktoś pamięta (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Dalsza oś czasu tej firmy to równia pochyła. Mówią że po dotarciu na dno może być tylko lepiej. Pytanie czy Nokia już się tam znalazła czy powoli się zbliża. Nie wiem bo nie jestem w temacie zatrzymałem się na Nokii N9, która mogła troszkę podnieść notowania w górę lecz Nokia mówiac szczerze dała ciała i zastosowała w tym telefonie swój własny system MeeGo, który szczerze powiem jak sie tego dowiedziałem niedługo po premierze poprostu przestał być wspierany. Strzał w kolano i tyle. HTC hmm dobrej jakości telefony stawiaja na Androida dobry przedział cenowy. Raczej wiekszych wpadek nie mieli przy produkcji telefonów pomijając małe "Fo Pa" przy próbie walki z Samsungiem i odpowiedzią na SGS czyli HTC Sensation. Pełen chaos w wypowiedzi jest ale cóż swięta ida żona meczy i zawraca glowę w razie czego edytuje i dodam coś jeszcze. PS. do Thek Cytat Mam się dodzwonić nim, posłać czasem sms i nie ma mi paść po 1 czy 2 dniach od ładowania. Ma mi wytrzymać tydzień i nie ma tracić zasięgu. A niestety ale telefonów, które wytrzymają rozmowę non-stop trwającą ponad 7 godzin to wśród nowości nie tak łatwo znaleźć. To wszystko to jest marketing im telefon/smartfon jest bardziej zaawansowany ma wiecej bajerow badz jest bardziej bajerancki tym ma wiekszą popularność. Sam kupiłem cegle trzymającą może z 3-6 godzin z włączonym internetem badź jakąś grą powodem był kompletny brak zajęcia w pracy (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png) To wszystko jak narazie. PS II. (to prawie jak SGS II) (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png) Zdrowych wesołych szczęśliwych świąt mokrego dyngusa i smacznego jajeczka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:57 |