![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest temat Muszę się pożalić, więc chyba warto zrobić jego pozytywną wersję. W końcu nawet geekom od czasu do czasu pojawia się grymas zadowolenia na twarzy wśród normalnych ludzi zwany uśmiechem.
Zacznę więc ja. Muszę się pochwalić, że niecałe dwa miesiące temu zostałem ojcem. ![]() Ten post edytował athabus 6.04.2012, 15:48:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słyszałem, że podobno gapienie się w monitor zabija chromosom Y, dlatego jeśli informatyk ma jakieś potomstwo, zazwyczaj jest to dziewczynka. Nie wiem, czy to prawda.
![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słyszałem, że podobno gapienie się w monitor zabija chromosom Y, dlatego jeśli informatyk ma jakieś potomstwo, zazwyczaj jest to dziewczynka. Nie wiem, czy to prawda. ![]() A ja słyszałem o ciąży poza macicznej w kolanie, albo o tym że pozycja ma związek z płcią dziecka... Zawsze jest 50% szans. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:44 |