![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
threk może nie jestem fanem androida, nie jestem fanem ios, ale do porównania nie biorę telefonów za 4-5 k, właśnie przeciwnie w granicach 2 k android vs iphone 4s
Dlaczego tak? Jak rankingi pokazują telefon, który obecnie posiadam (SGS II) jest na drugim miejscu jeżeli chodzi o wydajność (ze dwa dni temu był na 1 (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) ), a jedyne rankingi w które wierzę to rankingi chip'a http://www.chip.pl/ranking/sprzet-mobilny/..._on=power_place Oba telefony w cenie 2,5k - 1,8k, iPhone 4s za cenę 3,5k zajmuje 19 miejsce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) coś musi być na rzeczy Do fanów iPhone i iOS: Jak np. podkręcić procesor w iPhone? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mój spokojnie pójdzie na takim taktowaniu jak nowy HTC. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:21 |