![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Skopiowany JEST CAŁY INTERFEJS. (podział na strony, kluki, układ ikon...). Układ ikon? Mówisz o siatce ikon znanej z dekstopów, gdzie pierwszy microsoft chyba coś takiego zastosował? Czy może mówisz o tych kulkach których nie ma w androidzie w wersji 4, bo takie kulki to jest kwestia wyglądu, którą w odróżnieniu od iphona można sobie zmienić? Ja żadnych kulek w interfejsie nie mam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) u mnie jest na dole taki malutki paseczek. Wcześniej podałem ci link do prezentacji androida 4 obejrzyj całe i wskaż mi elementy które są wymyślone przez apple, potwierdzając to jakimiś patentami lub zapiskami historycznymi. Cytat Ja się nie spuszczam nad iphonem bo uważam to jako solidny telefon. Zaprzeczasz sam sobie. Nie spuszczasz się, ale jest to telefon idealny? Mój telefon i android nie jest idealny i nigdy nie będzie, dlatego że potrafię krytycznie spojrzeć na daną rzecz i wymienić jej wady. Fanboj tak nie potrafi. Ty wad nie potrafisz wymienić, więc kim ty jesteś? Sam sobie odpowiedz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cytat A co do promocji icen, sprawdźż wać pan samsunga s2, którego reklamy są nadwyraz żenujące Ale o tym nie będę pisał, bo każdy nie zaślepiony marką to widzi (ja widzę fackupy apple, i nie bodzie to we mnie..) Kolejny. A co to tylko samsung produkuje telefony z androidem? Zresztą, jak twój kolega z podobnymi zainteresowaniami napisał: gusta są niewymierne. To że tobie się nie podoba, nie znaczy że komuś innemu się nie spodoba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cytat I co więcejnie wyssałem swoich poglądów z palca, zauważ że pokazałem przykłady (no chyba że nie czytałeś, nie oglądałeś mojego wcześniejszego posta) Przecież odniosłem się do twoich przykładów, niektóre negując. Przeczytałeś mój post do końca? Flejm jak to flejm ale bawi mnie taka rozmowa z ludźmi którzy uważają się za dorosłych, a nie potrafią rzeczowo odpowiedzieć.. Nie czuje i nie uważam się za lepszego, żeby nikt mi tutaj nie próbował inputować. Podkreślę jeszcze raz. Nie uważam że android jest lepszy od iOS, jak i iOS jest lepszy od androida. Oba systemy mają plusy i minusy, co nie zmienia faktu że iOS to zamknięta platforma dla konkretnego segmentu, jak już ktoś zasugerował - biznesowego. Moje posty mają jedynie na celu obalić powtarzane jak mantrę, mity i legendy że android jest "taki i owaki" i że telefony z androidem produkuje tylko samsung. Bo jest to niestety stek bredni nie poparty niczym, prócz nic nieznaczących zagorzałych fanów firmy z nadgryzionym jabłkiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 07:13 |