![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat obydwa korzystają z tej samej sieci WIFI, a np. iPhone się wlecze bo korzysta z jakiejś ograniczonej przepustowości łacza? Tego nie wiemy Prosze cie tylko nie badz smieszny, mozesz napisac co tylko ze chcesz ale masz bujna wyobraznie ;] Ogolnie rzecz biorac nie mao czym dyskutowac uzytkownicy iphone-ow zadowoloneni sa ze moga zmienic tapete a my androidowcy nie koniec sa tacy co lubia miec limity a inny ich nie lubia, sam wiem co dla mnie jest lepsze nie musi za mnie tego decydowac apple... btw: zreszta jak widac nie podaliscie zadnych argumentow oprocz kwestii "osobistych" jako jedyny argument napisaliscie ze Iphone to cudowny telefon dla biznesmen ktory ma 3 kafle na telefon dajcie spokoj, cena i reklama to nie wszystko przewaznie taki biznesmen to newbie jesli chodzi o telefony i marketing apple mu sie podoba a ktos kto nie jest szarym uzytkownikiem wybierze androida i znam takich ludzi co zmieniaja iphone na smartphone-y z andkiem bo poprostu daje nam wiecej swobody! Cytat Swoją droga w tym zgniłym japku coś chyba jednak jest że producenci jak Samsung kopiują interfejs Ze niby co jest kopiowane, bo o ile mi sie wydaje to np notification bar wlasnie apple zerznol z andka i nikt ich za to nie sadzil (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) poezja Ten post edytował marcio 5.04.2012, 10:54:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:40 |