![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Problem jest z tym, że by_ikar, niezależnie od swojego nastawienia, wrzucił "trochę" linków które mają potwierdzać jego słowa, każdy może wejść zobaczyć, samodzielnie ocenić. Ze strony miłośników iOS często jest przytaczanie słów bez możliwości weryfikacji lub osobiste odczucia. nie poparte źródłem. Innymi słowey mamy rzucanie czegoś i inni mają to brać na wiarę. Od kilku postów o tym piszę, że jak już przytaczają jakieś argumenty, że android to, android tamto, to niech chociaż jakimiś linkami się podeprą. Ale właśnie oni wszyscy liczą, że tak samo jak oni wierzą, tak samo my uwierzymy. Nie każdy daje się na papkę marketingową apple nabrać. Cytat Cóż. Po raz kolejny widać (w szczególności po wypowiedziach @by_ikar), że sprzęt od Apple to sprzęt dla dorosłych, dojrzałych ludzi, którzy wiedzą czego potrzebują. Natomiast by_ikar słynie tu już ze swojego nastawienia "anty-Apple" i nie ma co tego zmieniać, w końcu każdy może mieć jakieś kompleksy. Nie tobie oceniać moje kompleksy i wywody personalne zostaw sobie na potyczki z kolegami. Zamiast oceniać moje kompleksy, podaj lepiej jakieś linki, co by potwierdzały to o czym piszesz. Nokię też miałem, i 15 min instalacji kilku megowej aplikacji? Trochę z tym czasem przesadziłeś. Cytat No i widocznie jestem zbyt poważnym człowiekiem, by kręciły mnie kolorowe i fikuśne "skórki". Cóż za konstruktywna samo ocena. https://play.google.com/store/apps/details?...Theme&hl=pl 35 sekund szukania. Napiszę to jeszcze raz. Android to nie jest system który dostaje się od producenta i nic więcej z nim zrobić nie można, prócz zmiany tapety, lub instalacji gier. To jest tak samo jak z linuxem czy windowsem. Zrobić możesz tyle na ile starczy ci wyobraźni. Instalujesz aplikacje raz, zajmuje ci to kilka minut. A później nic nie musisz robić. A telefon 3,5" calowy z ekranem retina i aluminiową obudową z pewnością w tych kilkuset modelach się znajdzie. Może nie identyczny, aczkolwiek prawnicy apple twierdzą co innego, ale może być podobny. A chińczycy najpewniej produkują nawet identyczne. EDIT: http://mojdroid.pl/3764/espier-launcher-android-jak-iphone "chcieć to móc". Ten post edytował by_ikar 5.04.2012, 08:57:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:06 |