Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Dobry Laptop
Sasuke Uchiha

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, od kilku dni noszę się z zamiarem kupna laptopa niestety pomiędzy firmami są dość spore różnice cenowe i nie mogę się zdecydować... Od laptopa oczekuje długiej pracy na bateri czyli minimum 4-5 godzin pracy a nie czuwania! Wielkość matrycy też jest ważna minimum 15.6 cala oraz koniecznie musi być ona matowa. Nie ukrywam że w podrózy oprócz internetu chciałbym odpalić na nim jakąś nowszą grę typu Starcraft 2 dla tego uważam że procek i3 oraz grafika dedykowana to podstawa. Niestety waham się pomiędzy wieloma typami gdyż np Acer o takich parametrach kosztuje nawet 1700 zł a Toshiba czy Lenovo już 2300 +/- Tak więc wstawiam tutaj link do Acerka który mnie interesuje może powiecie mi coś więcej na jego temat lub ewentualnie polecicie coś innego w rozsądnej cenie tylko z góry uprzedzam że żadne hp, szajsungi itp nie wchodzą w grę.

Link do lapka
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Martuś05

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

szczerze polecam asusa juz nie wazne z jakimi parametrami bo kazdy ma swojego bzika i zalezy do czego bedzie uzywal. z tego co mi wiadomo to asusy sa najbardziej zywotne. sama jestem uzytkownikiem tej marki. moj laptop jest juz wiekowy i w porownaniu do tych tzw nowszej generacji jest kiepski to i tak smiga jak trzeba. nie mam durzych potrzeb wiec dla mn ie jak znalazł. jest w swietnej kondycji wizualnej i serduszko tez ma na chodzie chodz ostatnio chlodzenie zaczelo glosniej chodzic ale co tu sie dziwic skoro ma juz 5lat. mimo to asus to asus.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 17.10.2025 - 14:56