![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym dać do oceny portfolio, jest to moja pierwsz strona, ktorą 'zakodowałem'. Chciałem to wykonac w HTML5 i CSS (raczej 2.1, bo z 3.0 tam chyba nic niema?).
PORTFOLIO Chciałbym usłyszeć opinie, co jest źle, co powinienem zrobić/robić inaczej, czego nie używać, a co używać. Jak sobie ulatwić pracę. Co jest źle, głownie interesuje mnie kod. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Poczytaj trochę o dostosowaniu strony dla programów wspomagających osoby niepełnosprawne, ponieważ masz duże braki w tej dziedzinie. Jak się nie ma argumentów to się właśnie tak pisze,zarzucając komuś braki.Poświęciłem 12minut na filmik : http://www.ittechnology.us/jak-osoby-niewi...-internetowych/ Proponowałbym Ci także popatrzeć.Dla niewidomych problem nie stanowi CSS lecz brak dobrej semantyki kodu oraz brak opisów w tagach- omówiony przeze mnie atrybut alt.Zresztą spójrz czy używa netu na wyłączonym CSS przede wszystkim,bo nawet niewidomy tego nie robi.Co najwyżej wyłączają wczytywanie obrazków ,aby przyspieszyć ładowanie strony. Poza tym offtop się zrobił i raczej proponowałbym dalej zająć się oceną strony autora. Ten post edytował Niktoś 3.04.2012, 21:46:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:08 |