![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat W obsludze. IOS jest szybsyz, ladniejszy, lepiej dorpacowany, nie scina sie, w kazdym momencie wiekszosc rzeczy robisz 1 przyciskiem. Zgodze sie tylko z jednym, IOS jest lepiej dopracowany porownywujac go do wersji 2.x androida bo od 4.x jest o niebo lepiej system nie scina sie i nie ma zadnych crash-ow, reszta to kwestia aplikacji jest wiele wideo testow w sieci ktore pokazuje ze android dziala szybciej na takich samych parametrach niz IOS np iphone 4 vs htc desire hd/s/z sam porownywalem. Cytat - wiekszy wybor aplikacji - brak smieciowych i powtarzanych aplikacji - wyzsza jaksoc aplikacji ad 1. no nie wiem klocilbym sie ale to i tak nic nie zmieni ad 2. jest duzo aplikacji ktore tez nie maja sensu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ad 3. tez bym sie klocil w androidzie jak pewnie wiesz tez sa platne wersje programow i nie zostawiaja wiele do zyczenia porownujac je z tymi z IOS-a Cytat Solidnosc to nie tylko crash test. Smartphone nie sluzy do rzuczania o ziemie, ale rzeczywiscie - imo jest to jedyna wada tego sprzetu. Poza tym - komfort korzystania i przyjemnosc w dotyku jest znanzie wyzsza niz plastikowego samsunga. A kto rzuca o ziemie w zyciu codziennym czesto smartphone nam upada ;] Pamietaj ze jest wiele innych producentow, tez nie lubie plastiku ale jest bardziej wytrzymaly albo jedno albo drugie, sam teraz mam desire z ktory ma tak samo dobre materialy jak i iphone(aluminium) Cytat Fakt nie jest juz rewolucyjny, ale wciaz jest rewelacyjny. Super AmoLED wyswietla przejaksrawione kolory i mecyz oczy - m.in dlatego nawet samsung nie powielil tego rozwiazania w innych urzadzeniach niz smartphone. Teaz napisalem o jego wadach wole LCD/SLCD Cytat Jakie suzkanie jak mail jest zawsze na wierzchu? Nie jestem fanem tego typu widgetow. Bardziej odpowiada mi plaskie menu, a jak mowiel wczesniej - jeszcze pol roku temu korzystalem z Samsungow. Czyli widzisz kwestia osobista, wiec nie mow ze pod tym wzgledem IOS jest lepszy bo z tego co piszesz to na to wychodzi (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Cytat Plaska struktura menu pozwala na szybko i proste accesibility. Sry a w andku tego nie ma ;p? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:22 |