![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym dać do oceny portfolio, jest to moja pierwsz strona, ktorą 'zakodowałem'. Chciałem to wykonac w HTML5 i CSS (raczej 2.1, bo z 3.0 tam chyba nic niema?).
PORTFOLIO Chciałbym usłyszeć opinie, co jest źle, co powinienem zrobić/robić inaczej, czego nie używać, a co używać. Jak sobie ulatwić pracę. Co jest źle, głownie interesuje mnie kod. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. nawigacja jako obrazek - i całe pozycjonowanie szlag trafia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 2. po co tyle tych divów? <article> - inny był chyba zamysł tego tagu..., u ciebie lepiej by w jego miejsce pasował <section> a nie lepiej odp. manipulacja z padding+margin+border(left/right)? a tutaj wywaliłbym <h2> wnioski: "raczej 2.1, bo z 3.0 tam chyba nic niema?" - wniosek do kosza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) czemu? np. border-radius, które b. dobrze spełni swoje zadanie w linkach nawigacyjnych, może text-shadow dla żółtych nagłówków (zwiększy kontrast)? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 20:18 |