![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pytanie. We wszystkich darmowych szablonach jest stopka i notka aby tego nei usuwać. I mam pytanie. Czy jeśli ściągnąłem taki szablon, zedytowałem go, tzn, dodałem np. wysuwane menu, zmieniłem kolory, zmieniłem obrazki, spolszczyłem (obcy szablon) to czy mogę usunąć tę stopkę i spokojnie napisać coś od siebie ? Czy to jest naruszenie praw?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, odświeżę nieco temat.
Nurtuje mnie pytanie: znajduję gdzieś w Internecie jakiś szablon(sam screen lub tutorial jak zrobić szablon). Ponieważ lubię sam zrobić sobie szablon-nie lubie ściągać gotowego pliku to sam przygotowuję projekt graficzny(jeśli w danym przypadku jest tutorial do szablonu, to robię wszystko wg instrukcji tam umieszczonej, oczywiście dostosowując niektóre rzeczy do swoich potrzeb) to wtedy ja jestem autorem tego szablonu? Bo ja go zrobiłem od zera, ale nie jest to mój design, układ w tym szablonie, tylko wykonanie jest moje. Czy wtedy muszę napisać że ja wykonałem a ktoś inny jest autorem designu? Będę wdzięczny za odpowiedź. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 19:12 |