![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przez dlugi okres czasu bylem uzytkownikiem androida, po przejsciu na IPhone 4S doznalem szoku jakosciowego. Na twoja Slaba prowokacje odpowiem tylko tyle Siri to ty nawet na oczy nie widziales, zycze ci zebys kiedys sie dorobil takiego sprzetu I zmienil zdanie. Pozdrawiam Przykro mi ale sprzet kupuje jaki tylko ze chce mialem wiele sprzetow i nigdy nie wydalbym ponad 2k na takie "badziewie" za taka cene nie warto i nie oferuje nic specjalnego czego nie ma konkurencja, to nie zadna prowokacja tylko uswiadomienie fan-boyowi jak jest naprawde. Jesli uzywales urzedzen na andku z epoki 2009-2010 to nie ma co sie dziwic teraż sprzet z zielonym ludkiem bije apple prawie pod kazdym wzgledem! P.S zeby nie bylo to google voice search istnieje juz od ponad 3lat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a tak jak kiedys inni podkradali innowacyjnosc produkta apple to teraz jest na odwrot (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) wystarczy spojrzec na IOS 5.x i np pasek powiadomien... Ten post edytował marcio 31.03.2012, 19:48:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 08:22 |