![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój telefon mieści się w kieszeni a jednak jest większy, w dodatku Apple projektuje tak, abyś szybko wymieniał sprzęt, najprostszym przykładem jest tutaj bateria. :-)
Jakość wykonania? Tandeta, rysuje się, spadnie 1-2x z małej wysokości i lecisz po nowego. Intuicyjność? Jeżeli chcę mieć coś pod ręką to wrzucam na pulpit ikonkę, w dodatku liczne Launchery pozwalają dostosować telefon do moich potrzeb. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój telefon mieści się w kieszeni a jednak jest większy, To chyba chodzisz w bojowkach (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) w dodatku Apple projektuje tak, abyś szybko wymieniał sprzęt, najprostszym przykładem jest tutaj bateria. :-) 4s ma wszystko czego mozna wymagac od telefonu, co do baterii - poki co sprawuej sie niezle, zobacyzmy co bedzie za X czasu. Cytat Jakość wykonania? Tandeta, rysuje się, spadnie 1-2x z małej wysokości i lecisz po nowego. Ty tak serio, czy trollujesz? Jesli liczba 90% lojalnych klientow nic ci nie mowi - kup 4s, pobaw sie miesiac i powiedz ze telefon jest zly. Bo na razie mam wrazenie ze gadasz o czyms, o czym tylko slyszales. Zeby nie bylo - tez tak gadalem. Ten post edytował Twist 30.03.2012, 16:49:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 01:34 |