![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam Samsunga Galaxy S II, szczerze polecam, poprzednik również był udanym telefonem, jednak bez porównania do tego.
1. Google Maps - Działa sprawnie, mam pakiet danych, nawet na 3G nie zamula 2. Android 4+, Sam posiadam 4.0.3 - Zmiana z 2.6 na 4.0.3 jest bardzo korzystna pod względem wydajności 3. Touchwiz 4 - Kogo obchodzą nakładki systemowe, które daje producent? Zainstalowałem GO Launchera i mam spokój, a nie obciąża tak fona. 4. Bateria - Zakładając, że telefonu używa się do przeglądania,czytania,grania,dzwonienia,sms'owania spokojnie bateria trzyma cały dzień od 6 do 20-21 Jedno "ale", nie mam ustawionej jasności na max, tylko gdzieś w połowie, dodatkowo Set CPU dba o zużycie baterii przez procesor. Największą zaletą i wadą telefonu jest wyświetlacz, takich kolorów i ostrości nie powstydziłby się monitor czy telewizor, rozmiar i jasność dają o sobie znać (bateria) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Największą zaletą i wadą telefonu jest wyświetlacz, takich kolorów i ostrości nie powstydziłby się monitor czy telewizor zwłaszcza tej bieli przechodzącej w niebieski (IMG:style_emoticons/default/Rkingsmiley.png) sense do wersji 4.x sense w wersji 4 jest tylko w htc one (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) poza tym, nie mów, że to badziew, bo zależy do czego Ci potrzebny - jeżeli zależy Ci na dobrej integracji z sieciami społecznościowymi i innymi tego typu serwisami to wg mnie jest nieoceniony, do tego jest ładnie wykonany, pod względem wyglądu najbliżej mu ze wszystkich nakładek do appla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Za HTC trzeba duzo zaplacic telefony sa robione z lepszy matierialow co nie znaczy ze z bardziej wytrzymalych poprostu trzymajac samsunga i HTC w rece to samsung wyglada jak zabawka ale jesli chodzi o upadki to jak moj HTC DESIRE Z by upadl to mysle ze by sie rozpadl (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) to dobrze myślisz, akurat htc desire z jest znany z tego, że łatwo go rozwalić, kilku znajomych ma ten model i jest problem z latającą klawiaturą itp., ja mam htc sensation, spadł mi z wysokości 1m i nie widać nawet małej rysy (oczywiście jest w etui zabezpieczającym) osobiście polecam htc, ale to dlatego, że sam mam telefon tej firmy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jest też kilka ficzerów od htc, które nie wiem czy występują u innych producentów, jak np. śledzenie telefonu w przypadku kradzieży czy wysyłanie sms z telefonu przez stronę www |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zwłaszcza tej bieli przechodzącej w niebieski (IMG:style_emoticons/default/Rkingsmiley.png) Pomyliło Ci się z poprzednim modelem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tutaj jest inny wyświetlacz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 16:32 |