![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Funkcjonalność? Nie wiem jak w nowym iOS ale w starszym nie było nawet pulpitu ;< Nie ma i raczej wątpię żeby był. Też się swego czasu zastanawiałem nad kupnem iPhona, ale darowałem sobie. Nie mam zamiaru kupować telefonu, gdzie producent będzie wiedział lepiej odemnie czego chcę od telefonu. W androidzie masz wolność wyboru. Tak samo jak na linuksie, robisz co chcesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cytat Nie trzeba się bawić w nakładki ani milion aplikacji - do celów biznesowo-użytkowych telefon jest gotowy prosto z pudełka, ewentualnie można dorzucić dwie-trzy aplikacje z marketu (np. Acrobat Reader do otwierania PDFów z maili). W androidzie też nie trzeba bawić się w nakładki, jest możliwość ale nie trzeba. ja nie używałem i nie używam żadnej a telefon prosto po wyciągnięciu z pudełka był gotów, nawet do czytania pdf i praktycznie większości formatów w których trzyma się dokumenty (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te aplikacje na androida w stylu nakładek, nie są po to żeby dać jakąś funkcjonalność systemowi, której mu brakuje, ale są po to żebyś mógł się bawić jeżeli tylko masz na to ochotę. Użytkownicy innych systemów niż android dość często powtarzają że androida trzeba konfigurować.. Tylko nie wiem co jest w konfigurowaniu, np przestawieniu ikon/widgetów pod swoje potrzeby? Można a nie trzeba. Wkładasz kartę i dzwonisz.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 18:32 |