![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tych dwóch - HTC.
Generlanie - Apple. Windows Mobile IMO bedzie dobry, ale za 2 lata jak uporaja sie z wiekszoscia problemow. Na razie zostaje IOS i ewentualnie Android, przy nizszym budzecie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
Co do Apple póki co mam złe wspomnienia z 3GS ;-) Iphone 4S nie może równać się np. z moim SGS II chyba, że design'em Stosunek ceny do jakości w przypadku Apple jest zaskakująco zły. Wolę mieć większy ekran i system który mogę modyfikować etc. jak mi się podoba. Co do aplikacji, wiadomo że tamte teoretycznie będą wydajniejsze bo są pisane prawie pod jedno urządzenie. W dodatku Apple zaliczył wiele wpadek z telefonami, jak np. dotyk śmierci Co do sprzętu Apple chciałbym mieć tylko z jednego powodu, podoba mi się wygląd. Funkcjonalność? Nie wiem jak w nowym iOS ale w starszym nie było nawet pulpitu ;< Większość aplikacji jest płatnych, ale jak kogoś stać na taki telefon to raczej się tym nie przejmuje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 12:52 |