![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Generalnie mi zaimponował HTC Sense. Nie wiem czy nokia coś takiego posiada podobnego, ale z tego co pamiętam to nie miała. Bardziej polecałbym HTC z tego względu no i jak w/w android (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zacznijmy od tego ze i touchWiz o samsunga jak i sense do wersji 4.x to badziewia mula wiekszosc urzadzen nie mowiac juz o ich uzytecznosci. Za HTC trzeba duzo zaplacic telefony sa robione z lepszy matierialow co nie znaczy ze z bardziej wytrzymalych poprostu trzymajac samsunga i HTC w rece to samsung wyglada jak zabawka ale jesli chodzi o upadki to jak moj HTC DESIRE Z by upadl to mysle ze by sie rozpadl (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) po czym moj GALAXY ACE leci tu i tam i nic mu nie jest. Co do romow i softu tak android ma to do siebie ze jest wiele roznych cpu/gpu wiec autorzy gier i aplikacji musza sie z tym jakos uporac i wychodzi na to ze aplikacje nie sa az tak zooptymalizowane jak to jest w przypadku WP7/iOS. Ale android daje ci wielka swobode mozesz robic co chcesz,gdzie chcesz i jak chcesz do niczego cie on nie trzyma. Chociaz nokia tez ma kilka fajnych modeli, powiedz czego oczekujesz od fona ;p P.S od ICS troche sie zmieni i lepiej to wyglada ale poki co jego % na rynku sa malutkie... Ten post edytował marcio 29.03.2012, 09:42:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:52 |