![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co ogólnie byście bardziej polecali: telefon HTC czy Nokia?
Jak jest teraz w ogóle z Nokią? Ona jeszcze rozwija swój system? Bo swego czasu słyszałem, że się już z tego wycofywać mają i nie wiem czy Nokia ma jeszcze jakąś przyszłość czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak android to tylko słuchawki z serii nexus. Żadnego dodatkowego syfu od operatora czy producenta. Czyściutki android, który się ani nie muli ani nie tnie. Najszybsze aktualizacje - no bo bezpośrednio od google. No i jak dla mnie, ostatnie dwa modele nexusa są całkiem fajne, z czego galaxy nexus IMHO jest już rewelacyjny. A wersja czwarta androida daje systemowi niezłego kopa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Windows phone od M$ póki co moim zdaniem raczkuje. Gry na niego są i będą słabe, dlatego że M$ nie chce implementować OpenGL, a znowu wszystkie gry na iOS (apple) czy na androida są własnie w OpenGL napisane. Wątpię żeby komuś się opłacało portować grę dokładnie na windowsa phone, aczkolwiek kilka takich tytułów jest, które obrały sobie za cel bycia wszędzie gdzie się da (angry birds).. Nie to że chcę odstraszać od windowsa phone, ale siostra go ma i wiem jaka z nim jest porażka. Chcesz ustawić sobie dzwonek? No to kombinuj, najłatwiej jest kupić w markecie i ustawić (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) oczywiście wszystko w jednym słusznym formacie - wmv.. Wysyłasz maile? Dołączanie załączników to poezja. Inszych niż obrazki dołączyć nie możesz, musisz najpierw te załączniki wysłać do chmury (skydrive), a następnie udostępnić (jakbym nie przeczytał w necie to bym nie wiedział jak wysłać pdf..). I ogólnie póki co kilka rzeczy jest skopanych.. Dlatego narazie radzę się wstrzymać z kupnem słuchawek z windows phone i poczekać aż się rozwinie, bo póki co to jest tylko przerobiony system z odtwarzaczy microsoftu - zune. Dodane kilka aplikacji, między innymi do dzwonienia i zrobili w ten sposób system mobilny dla telefonu.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 09:30 |