![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
otóż, jakiś czas temu poznałem jednego kolesia, który zaproponował mi współpracę, on jest grafikiem - robi mi grafikę, a ja robię stronke i gitara. No i wszystko było by super gdyby nie to że koleś do dziś wisi mi kasę za 2 stronki, nie sa to moze pieniądze nie wiadomo jakie ale chodzi mi chodzi o samo rozliczenie nawet jeśli by to mialobyć 10zl. No i co ja moge, mogę wyrzucić te 2 strony z serwera i tyle. Jak dzwonie to słysze że jutro jutro i tak w kółko. Umowy nie mam co oczywiście jest moim błędem no ale teraz to już za późno. Może mieliście podobne sytuacje i możecie mi coś poradzić? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Jeśli poprosisz w sklepie o ser, dostaniesz go, po czym stwierdzisz że nie masz kasy. To masz ten ser i sprzedawca musi latać po prawnikach, czy raczej w chwili przyznania się do braku gotówki ser zostaje ci odebrany?
A teraz inaczej: klient prosi o stronę, dostaje ją, po czym stwierdza że nie ma kasy. Czy klient powinien posiadać tą stronę aż do spotkania w sądzie itd.? Chyba nie. Ale jeśli się mylę to niech ktoś rzuci jakimś paragrafem czy czymś tam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 18:09 |