![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, że zrobiłem formularz edycji danych dla użytkownika. "zmiana.php"
Gdy się wejdzie na tą podstrone, to w tych okienkach wyswietlają się te dane które są obecnie w bazie. Gdy wpiszę nowe, klikną "ZAPISZ" to przenosi mnie na tą postrone "?a=zmiana&p=3" wyświetla Twoje dane zostały zmienione pomyślnie! oraz bezpośrednio pod tym formularz. ( zdaje mi się że powinno wyswietlać sam komunikat a formularza już nie) Pisze że poprawnie zmienione, a tak naprawe te dane co były wcześniej są nadal. Nic się nie zmienia. Co może być nie tak?? O to kod pliku:
Ten post edytował gadzeciarz 22.03.2012, 22:50:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Nie no...Już druga strona, a u Ciebie ewidentnie brak pomysłu na "Co właściwie mam robić?". Wybacz, ale bycie początkującym nie zwalnia od konieczności posiadania choćby podstaw. U Ciebie nie widać nawet chęci jakiejkolwiek nauki. Wykładasz się na kompletnych podstawach i liczysz, że znajdzie się dobra dusza, która na żywca wklei Ci gotowy kod. Php, czy sql to języki, które są do opanowania w podstawach Ci potrzebnych w kilka, kilkanaście godzin! Dlatego ten i wszystkie tematy gdzie walisz ów kod (a z tym są już łącznie 3!) zamykam, bo nie przejawiasz jakichkolwiek rokowań na poprawę podejścia do nauki choćby elementarza.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 02:02 |