![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, że zrobiłem formularz edycji danych dla użytkownika. "zmiana.php"
Gdy się wejdzie na tą podstrone, to w tych okienkach wyswietlają się te dane które są obecnie w bazie. Gdy wpiszę nowe, klikną "ZAPISZ" to przenosi mnie na tą postrone "?a=zmiana&p=3" wyświetla Twoje dane zostały zmienione pomyślnie! oraz bezpośrednio pod tym formularz. ( zdaje mi się że powinno wyswietlać sam komunikat a formularza już nie) Pisze że poprawnie zmienione, a tak naprawe te dane co były wcześniej są nadal. Nic się nie zmienia. Co może być nie tak?? O to kod pliku:
Ten post edytował gadzeciarz 22.03.2012, 22:50:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jeszcze żebym wiedział jak to zrobić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe.
Powiem Ci że już mi łeb pęka, bo siedze nad tym dość sporo. Już prawie jest zrobiony. Fajnie by było jakby udało sie to naprawić. Mógłbyś bardziej rozwinąć, co mam zrobić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 17:40 |