![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę serwisu www.inspiroo.net
Na początek kilka uwag co do samego projektu, przez to że mamy mocno ograniczone zasoby czasowe, dostosowanie działania portalu do wszystkich przeglądarek jeszcze trochę kuleje (zwłaszcza w ie). Z góry dziękuję za wszelkie konstruktywne wypowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem tak, jedyne, co mi się nie podoba na całej stronie pod wzgledem graficznym, to wyszukiwarka, która nie pasuje do konceptu. Reszta przejrzysta, fajna, lekka. Niektore teksty ciezko sie czyta (elementy na siebie nachodza lub sa bardzo blisko siebie)- tu do poprawy estetyka strony. Wg mnie nie potrzebne tooltipy w stylu: Mam przycisk 'back to top', najezdzam i widze 'wróć na górę'. Po co to? Tym bardziej, ze najechalem przypadkowo i utrudnilo mi to klikniecie w strone w paginacji (tzn akurat mowie o 'more today', ale obydwa tooltipy denerwuja). Czesc tekstow po polsku, czesc po angielsku. Zawsze nieudany mix. Dopiski w sidebarze 'popular' tworzysz na tabelkach?
Ogolnie na plus |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 22:21 |