![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam skrypt w pętli for z bazą wyświetla się tak jak powinno ale czy można coś zrobić by to trochę szybciej się wyświetlało?
po włączeniu skrytpu tak to wygląda Cytat podium/Ragna_the_Bloodedge_(Emblem,_Crest).png
Mike Powell Larry Myricks Ivan Pedroso podium/Nu-13_(Emblem,_Crest).png Ivan Pedroso Mike Powell Robert Emmijan Ten post edytował olszam 20.03.2012, 19:03:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod by i może lepiej wyglądał gdyby nie baza którą mam zbudowaną bo profesor będzie się czepiał na zmiany w bazie, jemu trudno coś powiedzieć że ktoś może mieć racje a on się myli np jak mu pokazywałem że jak się wpisze tam daną odległość skoku i wybierze się operator porównania np. mniejsze. to sprawdza czy skok1>$wartosc or skok2>$wartosc or skok3>$wartosc i jeśli jedno z nich będzie prawdziwe to wyświetli dane które chce a on mi wysuwa z jakąś teorią że sprawdza to po najdłuższym skoku i weź tu się z kim takim dogadaj.
sorka że tak na forum się wyżalam ale już mnie korci by mu przywalić i zaczął słuchać co inni mówią a nie bujać we własnym świecie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 20:44 |