Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Nawiaze kontakt z programistami tworzacymi projekty pod drupalem 7, W celu wymiany doswiadczen
daniofantasy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Tworze spory projekt pod drupalem 7 i jako ze jestem zatrudniony na samodzielnym stanowisku chetnie nawiaze kontakty z osobami, ktorzy programowo tworza nowe moduly pod ten CMS tudziez zwany frameworkiem w celu wymiany doswiadczen tudziez obopolnej pomocy - innymi slowy jestem sam tutaj z calym tym kodem i nie mam z kim pogadac na gg podczas bug huntingu - a biorac pod uwage jak slicznie jest opisane cale drupalowe API, jedynym sensownym sposobem jest czasem omowienie problemu z inna osoba - ze swojej strony w rekompensacie mozna na mnie liczyc w tym samym kontekscie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Zainteresowane osoby prosze o kontakt na PW,

Pozdrawiam,

Daniofantasy
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daniofantasy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

No w sumie to tak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - dokladnie o to mi chodzi - dziewczyna tez moze byc - o ile zna drupala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i bynajmniej nie chodzi mi o to ze kompletnie nie wiem nic na temat drupala i szukam kogos kto bedzie za mnie pisal moduly, bo radze sobie z tym bez problemu, tylko ze na poprzednich stanowiskach bylem przyzwyczajony do pracy w teamie programistow i jak objalem samodzielne stanowisko to czuje sie troche dziwnie nie majac z kim pogadac o php, bo reszta ludzi w biurze to sami handlowcy lol (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:29