Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Sposoby zarabiania przez internet, Przecież nie będe szukał w google ;)
IIFF

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Proszę Was o doradzenie, może macie za sobą jakieś fajne zarobki, na robieniu czegoś w miarę interesującego(choć niekoniecznie, praca nie musi być zabawą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). W googlach nie będe szukał, nie uważam by strony najwyżej umieszczone były jakimiś oszustwami czy coś, ABSOLUTNIE NIE, ale myślę że bardziej w tym temacie trzeba polegać na opinii.

Co potrafię robić... Pisać, Tworzyć grafikę, znam anigielski w stopniu średnio zaawansowanym, programować nie lubię, poza zaprojektowaniem szablonu nie robię nic samodzielnie. Co by było dla mnie? Coś w stylu "napisz i wypozycjonuj"? Wiem z doświadczenia że nie warto.

Proszę niech ktoś coś doradzi.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
IronStark

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Skoro umiesz "grafikę" jak to ująłeś.
Umiesz pisać.
Znasz angielski.

Pytanie co umiesz z grafiki ? Webdesign ? fotomanipulacje ? czy robienie sygnaturek i avatarów ?
Co umiesz pisać ? teksty reklamowe ? artykuły o interesujących cię rzeczach ? posty na forum ?
W jakim stopniu znasz angielski ? Dogadasz się z ludźmi na angielskim forum tak aby cie nie zj**ali za byki ? stopień "zaawansowany" z testów szkolnych nic mi nie mówi.

Grafika dla ciebie:
- webdesign: projektowanie layoutów, grafiki na zamówienie typu identyfikacja jak logo, projektowanie interfejsów na stronie - menu, formularze... w dodatku może zainteresować się front-end jak html/css (co nie jest programowaniem) dzięki czemu będziesz mógł ciąć layouty też -> najpopularniejsze ostatnio, bo najłatwiejsze

W dodatku jeżeli umiesz całkiem nieźle webdesign i douczysz się html/css = poznasz trochę wordpress to możesz trzaskać motywy (skórki) i sprzedawać je na zagranicznych serwisach co jest też popularne i można pasywnie dorobić.

- poczytaj o front-end na stronach internetowych

Pisanie:
- teksty reklamowe (copywriting) -> seo szukają gości do pisania artykułów na precle itp. -> nuda, ale możesz otworzyć stronę i tam pisać teksty o czymś co cię interesuję albo otworzyć stronę typowo marketingową i wkręcać ludziom jakieś produkty

Angielski:
- tłumacz online
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.10.2025 - 14:39