![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę Was o doradzenie, może macie za sobą jakieś fajne zarobki, na robieniu czegoś w miarę interesującego(choć niekoniecznie, praca nie musi być zabawą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). W googlach nie będe szukał, nie uważam by strony najwyżej umieszczone były jakimiś oszustwami czy coś, ABSOLUTNIE NIE, ale myślę że bardziej w tym temacie trzeba polegać na opinii.
Co potrafię robić... Pisać, Tworzyć grafikę, znam anigielski w stopniu średnio zaawansowanym, programować nie lubię, poza zaprojektowaniem szablonu nie robię nic samodzielnie. Co by było dla mnie? Coś w stylu "napisz i wypozycjonuj"? Wiem z doświadczenia że nie warto. Proszę niech ktoś coś doradzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro umiesz "grafikę" jak to ująłeś.
Umiesz pisać. Znasz angielski. Pytanie co umiesz z grafiki ? Webdesign ? fotomanipulacje ? czy robienie sygnaturek i avatarów ? Co umiesz pisać ? teksty reklamowe ? artykuły o interesujących cię rzeczach ? posty na forum ? W jakim stopniu znasz angielski ? Dogadasz się z ludźmi na angielskim forum tak aby cie nie zj**ali za byki ? stopień "zaawansowany" z testów szkolnych nic mi nie mówi. Grafika dla ciebie: - webdesign: projektowanie layoutów, grafiki na zamówienie typu identyfikacja jak logo, projektowanie interfejsów na stronie - menu, formularze... w dodatku może zainteresować się front-end jak html/css (co nie jest programowaniem) dzięki czemu będziesz mógł ciąć layouty też -> najpopularniejsze ostatnio, bo najłatwiejsze W dodatku jeżeli umiesz całkiem nieźle webdesign i douczysz się html/css = poznasz trochę wordpress to możesz trzaskać motywy (skórki) i sprzedawać je na zagranicznych serwisach co jest też popularne i można pasywnie dorobić. - poczytaj o front-end na stronach internetowych Pisanie: - teksty reklamowe (copywriting) -> seo szukają gości do pisania artykułów na precle itp. -> nuda, ale możesz otworzyć stronę i tam pisać teksty o czymś co cię interesuję albo otworzyć stronę typowo marketingową i wkręcać ludziom jakieś produkty Angielski: - tłumacz online |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 14:39 |