![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wstawilem sobie ten kod php w znaczniki tresci "content" bo tu to chyba powinno byc co nie;p? I cos mi to nie dziala bo zamiast wstawiac tylko tresc danej podstrony wczytuje mi wszystkie w tym wypadku 2 bo narazie tyle dodalem jedna po 2.
Kod PHP w tresci:
A tu menu mam folder "id" i tam plik info.php i oferta.php . I jak pod home podlaczyc index php zeby to bylo dobrze? Odswiezam. Nikt nie zna rozwiazania :/?? Ten post edytował miku 3.03.2012, 14:48:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak zrobilem 2 osobne kody w znacznikach PHP
I juz dziala ale nie do konca, kazda strona pokazuje sie tylko to co ma byc bez newsow, i na glownej sa newsy tylko ale strona pokazuje sie tylko do newsow nie konczy mi strony, nie ma footera i lewej czesci strony. I jak schodze scrolem w dol to mi to powiela. (Dzieje sie tak tylko na glownej, reszta dziala poprawnie) Co zauwazylem teraz jak dam adres "localhost/index.php" to mi nic nie dziala wywala mi blad i powiela taki "Notice: Undefined index: page in C:\xampp\htdocs\index.php on line 93 Notice: Undefined index: page in C:\xampp\htdocs\index.php on line 102" te linie to " if($_GET['page']=='index')" i "switch ($_GET['page'])" a jak dam na "Strona glowna" w menu to mam taki adres "http://localhost/index.php?page=index" i wtedy pokazuja sie newsy ale tak jak pisalem brak reszty strony. up up up Ten post edytował miku 9.03.2012, 13:58:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 13:06 |