![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2011 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zauważyłem, że duża część forum używa do pracy Linuxa, dlatego też chciałbym zapytać o jakiś prosty i szybki klient FTP. Używam tego systemu już od kilku lat, ale jakoś nie mogę trafić na coś odpowiedniego, używałem Filezilli ( zbyt wolny) oraz terminalu, jednak wolałbym coś graficznego. Macie jakieś sugestie? Pozdrawiam, Lorum3 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na stałych lokalizacjach pracuję na ftp zamontowanym po ssh jako katalog.
Poza tym różnie, czasem krusader, czasem filezilla. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na stałych lokalizacjach pracuję na ftp zamontowanym po ssh jako katalog. Takie rozwiązanie jest fajne ponieważ można kożystać z gedit, który nie odczytuje plików przy połączeniu przez krusadera, a według mnie jest to bardzo fajny edytorek do szybkich poprawek. http://www.micahcarrick.com/gedit-html-editor.html a tu fajny wpis jak podrasować gedit. Ale to już taki OT. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 12:54 |