![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem jak połączyć się do pliku php w formularzu w rożnych lokalizacjach na serwerze
ja odwołuje się w taki sposób
ale plik.php jest ładowany od razu a nie po wypełnieniu danych co jest nie tak? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@Up trochę przekombinowałeś,ale faktycznie brakuje slasha by określić prawidłową ściezkę powinno być:
http://www.hermanradtke.com/blog/using-the...magic-constant/ Ten post edytował Niktoś 8.03.2012, 14:05:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Up trochę przekombinowałeś,ale faktycznie brakuje slasha by określić prawidłową ściezkę powinno być:
Nic nie przekombinowałem. DIRECTORY_SEPARATOR to stała uzależniona od systemu operacyjnego (po co sie zastanawiać, czy ma tam być /, czy \). Poza tym kod, który podałem działa, a Twój działa nadal tak, jak kod autora. EDIT: @up: A jednak wyedytowałeś, choć pewien nie jestem, że zadziała. @down: Nadal źle - echo require?! @down: Raczej zepsułeś z powrotem. Ten post edytował mortus 8.03.2012, 14:10:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 04:21 |