![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zamierzam napisać własny CMS głównie chodzi mi o:
-Download -Aktualności z możliwością dodawania przez użytkowników z uprawnieniami -Galerie -Artykuły -Porady -Kontakt -Parę własnych pod stron do wypełnienia -Kontakt Użyję PDO a co do template SMARTY? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 2.03.2012 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niby dlaczego nie? Zresztą, pokaż mi poważny CMS, to tak jakbyś chciał udowodnić istnienie smoków. Ilu programistów, tyle opinii o jakimś kodzie, dlatego powstają własne rozwiązania. A ilość programistów nie ma znaczenia. W mojej wypowiedzi szczególną uwagę zwracam na wydajność, poprawność, bezpieczeństwo. Mało jest programistów, którzy świadomie kładom na to nacisk. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W mojej wypowiedzi szczególną uwagę zwracam na wydajność, poprawność, bezpieczeństwo. Mało jest programistów, którzy świadomie kładom na to nacisk. To już jest zupełnie inna para kaloszy. Prawda to że samemu ciężko jest rozważyć wiele możliwości (bo ile można gadać do siebie i bazgrać na kartce;)), to nie oznacza że nie jest to do zrobienia. Jednak osoby które pytają o coś na forum, wątpię żeby rzucały się od razu do pisania całego zaplecza jakie udostępniają niektóre FW. Bezpieczeństwo przyjdzie z czasem, choćby podczas pisania takiego CMSa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:38 |