![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem chciałbym powiększać zmienną o 1 po każdym odświeżeniu strony , w tym celu stworzyłem zmienną: licznik++ i usiłuję zapisać jej wartość do tablicy. Tylko pewno robię coś tu źle a nie wiem co ...
Lub pokrewnie tworząc najpierw pustą tablicę później dodając do niej licznik i nic ... Powiecie co nie tak tu robię ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 2.03.2012 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Nie ma inkrementacji bo tworzysz kolejne ządanie odświeżając stronę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Użyj zmiennej sesji. Tylko żże w tym przypadku kazdy uzytkownik zobaczy inną liczbe. Chodzi raczej o typowy licznik odwiedzin więc najprościej było by w google wpisać fraze " php licznik odwiedzin " i w kilku pierwszych linkach z pewnością znajduje się licznik na plikach gdyż mysql nie jest opłacalny do tego. PS to co wyżej już napisał kolega po każdym odświeżeniu strona idzie od początku do końca czyli twoje zmienne się czyszczą ( tak jakby ) Ten post edytował MGraphics 6.03.2012, 15:46:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:48 |