![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wstawilem sobie ten kod php w znaczniki tresci "content" bo tu to chyba powinno byc co nie;p? I cos mi to nie dziala bo zamiast wstawiac tylko tresc danej podstrony wczytuje mi wszystkie w tym wypadku 2 bo narazie tyle dodalem jedna po 2.
Kod PHP w tresci:
A tu menu mam folder "id" i tam plik info.php i oferta.php . I jak pod home podlaczyc index php zeby to bylo dobrze? Odswiezam. Nikt nie zna rozwiazania :/?? Ten post edytował miku 3.03.2012, 14:48:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech ok thx za pomoc ale sry ze to powiem, jest to dzial "przedszkole" dla osob ktore zaczynaja z php a wy mowicie do mnie jezykiem ktorego naprawde nie rozumiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mozliwe ze prosciej sie nie da. Ale ja prosilem o wklejenie poprawnego kodu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech ok thx za pomoc ale sry ze to powiem, jest to dzial "przedszkole" dla osob ktore zaczynaja z php a wy mowicie do mnie jezykiem ktorego naprawde nie rozumiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mozliwe ze prosciej sie nie da. Ale ja prosilem o wklejenie poprawnego kodu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czego dokładnie nie rozumiesz? Napisz czego nie rozumiesz w wypowiedzi ludzi, którzy chcą Ci pomóc wtedy jest szansa abyś otrzymał jeszcze bardziej szczegółowy opis. Nikt Ci tutaj nie da gotowca. Owszem jest to Przedszkole, dlatego ludzie pomagają Ci zacząć przygodę z językiem PHP. Ale żaden nauczyciel nigdy nie będzie Ci dawał gotowców bo się nigdy nic byś nie nauczył. Więc jeszcze raz, z czym dokładnie masz problem? Hint: http://php.net/manual/en/control-structures.if.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 03:40 |