![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od wczoraj modyfikuje swoją stronę z HTML 4.1 na XHTML 1.0 Strict. Nie jest to jeszcze ostateczna wersja. Validator stwierdza brak błędów, jednak nie mogę poradzić sobie z poprawną obsługą CSS. Wszystko działa sprawnie pod Operą i IE, jednak Mozilla odmawia współpracy. Problem leży w obsłudze grafik - w CSS jestem zielony, więc nie mam pojęcia jak to ugryźć. Czy mogę liczyc na jakieś sugestie i rady? Adres strony będącej w budowie: http://majestic.gry-online.pl/maj_nowy/ Pozdrawiam Zodiac |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Bo ogladam stronie pod Mozilla i IE dla mnie (moze nie jestem uwaznym widzem) ale wyglada identycznie.
Ja widze wyraznie: :arrow: Na mozilli ramki newsow sa troche rozjechane tzn. napisy top news i najswiezsze nie sa rowno z ta ramka jak w ie. Takze na mozilli jest mniej wiecej dwuktotny przyrost interlini... :arrow: Po prawej w ramce ostatni mecz obrazki sa wycentrowane na ie, na mozilli nie. U Ciebie, Dominik, tez musi tak to wygladac, bo jak widac po User Agent wersje Mozilli mamy takie same... (no chyba, ze masz innego ie... - ja mam ie6 plus wszystkie windowsupdate...) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 17:59 |