![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2011 Skąd: Bielsko Biała Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam poniżej dołączam plik logowanie.php przez który następuje zalogowanie użytkownika.
Mam takie pytanie. Gdzie i jak dodać zapytanie aby dodawało datę zalogowania. Moim celem jest abym w bazie danych miał kiedy ostatnio użytkownik był logowany. Czy jest możliwość aby za każdym razem gdy się zaloguje na nowo zmieniało tamtą datę na nowa w tabeli w mysql? Po prostu chyba nadpisywanie... Jak to zrobić? Mógłby mi ktoś tutaj dopisać tylko takie zapytanie? A datę logowania ma zapisywać do pola ostatnielog w tabeli uzytkownik. Oto kod logowania:
Daje oczywiście za pomoc PLUSY ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2011 Skąd: Bielsko Biała Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
a w tym jak umieścić kod który zapisuje date??
bo trzeba napewno na nowo dodać db.php kod wylogowania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
_______________________ Aha i czy jest możliwość jakoś rozkodować tą datę w przypadku gdy ja bym chciał sprawdzić kiedy się ostatnio użytkownik logował? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 16:26 |