![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zagrałbym w jakąś grę... ostatnio grywam jak na ironię we flashówki:
Sword Fall Kingdoms Sierra 7 Soldiers Polecacie coś w podobnych klimatach? Ten post edytował !*! 3.03.2012, 18:47:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
settlersów nie polecam, to chyba najgorsza gra via www jaką widziałem - napisana w 100% we flashu, więc granie przez komórkę odpada (próbowałem się zalogować przez htc sensation - flash obsługuje, ale gra wejść nie chce), poza tym dynamika jest DRAMATYCZNA - w normalnych settlersach cały czas coś się dzieje, ataki, budowanie itp. - jest jakaś akcja, z kolei w typowych grach via www (jak choćby np. OGame) akcja jest mocno spowolniona, można sobie dać budowanie np. kopalni i odejść na godzinę, dwie od komputera, z kolei w settlersach online zostało to wg. mnie beznadziejnie rozwiązane - od gry nie można odejść, bo co 15-20 minut trzeba coś kliknąć, z kolei siedzenie przez ten czas jest mega nudne bo nie ma co robić - moim zdaniem ta gra to kompletna porażka, dodatkowo poza targiem i klanami nie ma żadnej integracji pomiędzy graczami
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 02:00 |