![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczytuje mi ID ogłoszenia a ja z bazy rezerwacje chce usunąć rezerwacje po jego ID jak to zrobić?
Ten post edytował monter2313 2.03.2012, 23:24:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem namieszałem porządnie. Zmienię później teraz za dużo by mi zeszło.
Orzeszekk będzie źle. Jeszcze raz powoli Każde ogłoszenie ma swoje ID Każda rezerwacja ma swoje ID W tabeli rezerwacja mam jedno i drugie pole. Getem sczytuje ID ogłoszenia ale chce usuwać po ID rezerwacji |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 14 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem namieszałem porządnie. Zmienię później teraz za dużo by mi zeszło. Orzeszekk będzie źle. Jeszcze raz powoli Każde ogłoszenie ma swoje ID Każda rezerwacja ma swoje ID W tabeli rezerwacja mam jedno i drugie pole. Getem sczytuje ID ogłoszenia ale chce usuwać po ID rezerwacji Co chcesz usunąć i z której tabeli? jesli chcesz usunąć z tabeli rezerwacje wiersz dotyczacy rezerwacji korzystajac z id_ogloszenia zapisanego w tabeli ogloszenia to tak
wyrazasz sie strasznie nieprecyzyjnym językiem i ciezko odgadnac o co ci chodzi. Wrzucaj wszystko do oddzielnych zmiennych, będziesz mial mniej literowek i czytelniejszy kod. do konstruowania zapytan sql swietnie sprawdza sie funkcja sprintf, zapoznaj się z nią. Ten post edytował Orzeszekk 3.03.2012, 01:28:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:01 |