![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam się nad kupnem laptopa. Co moglibyście polecić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
3000 jako górny limit? ZMieścisz w nim wiele sensownych konfiguracji. Kwestia teraz tylko przeznaczenia. Jeśli to co opisałeś miało by być wystarczające, to szukaj czegoś z prockami i3 lub i5 nowej generacji na Sandy bridge. One mają wbudowaną HD3000, która to karta pociągnie bez problemu nawet gry sprzed roku czy dwóch na średnich detalach (zależnie od gry, ale mi hulał choćby Starcraft2 bez jakichś przycinek) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tak więc w zasadzie szukasz pod kątem monitora i ewentualnie innych parametrów. Dla mnie istotna była cisza, więc wybrałem ASUSa (tyle że 15 calówka), ale Lenovo też w miarę ciche były. Ja z tym budżetem podciągnąłbym RAM do 6 lub 8GB i będzie spokój na dłużej. A zmieścisz się i tak zapewne gdzieś w okolicach 2000-2500 moim zdaniem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 06:51 |