![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio pozbyłem się mojej wieży (Philips MZ-7) i teraz mam w pokoju okropną ciszę z którą nie umiem wytrzymać. Osobiście lubię słuchać muzyki a czasem muszę dać po prostu "kopa", dlatego też chcę kupić jakiś porządny sprzęt. I teraz jest kilka opcji: a) Wieża (2 kolumny itp.) czyli standard. Jednak nie bardzo mnie ona przekonuje. Chciałbym iść krok na przód i mieć coś z dźwiękiem 5.1. Czy warto do słuchania muzyki mieć 5.1? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Drugą opcją jest kino domowe. Jeśli tak to kupowałbym je z perspektywą dorzucenia do nich telewizora (ale to plan odległy). Czy korzystanie z kina domowego bez telewizora jest jakoś bardzo uniemożliwione? Czy jeśli go nie podłącze to nie będzie z nim żadnych problemów? Ogólnie to oglądałem teraz sprzęt i widziałem coś takiego: http://www.nazakupy.com.pl/produkt-th-g60-9694.html. Czy uważacie, że byłby to dobry wybór? Ogólnie mój budżet to jest jakieś 900zł. Poradźcie coś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, odkopuj tematów.
Patrz data: 29.01.2010, 08:53:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:44 |