![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: Kraśnik (Polska) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Natrafiłem na bardzo dziwny błąd. Mianowicie chcę stworzyć string z dołączoną zmienną i kompletnie nie wiem dlaczego strona wywala błąd (niestety nie wiem jaki, bo gdy mam błąd w kodzie to na stronie nic się nie wyświetla :/). Co dziwne jeżeli wyświetlę tę zmienną wszystko jest w najlepszym porządku. Mało tego, używałem jej wcześniej do zapytania mysql i wszystko grało. Jestem bezradny bo nie mogę zrozumieć o co z tym chodzi.
Nie widzę nic złego w tym kodzie, używałem już stringów w taki sposób, lecz ten poniższy nie działa:
Kod funkcji w której dzieją się te smutne rzeczy:
Zrobiłem jeszcze mały test, mianowicie użyłem innej zmiennej której ustawiłem wartość 5. Liczba jak liczba, powinna tam być. Dalej mam jednak błąd. Masakra ![]() Taki string jest mi koniecznie potrzebny bo jest przekazywany do funkcji która tworzy formularz, którego atrybutem "action" jest właśnie ten ciąg znaków. Ktoś ma jakiś pomysł co mogło nagle stać się z ciągami znaków że zachowują się tak dziwnie? Ten post edytował ŁUKASZ24 26.02.2012, 21:09:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kropki zamiast przecinków...
$formredirect = 'admin.php?page=index&action=page_edit&idc=' , $page_id , ''; $formredirect = 'admin.php?page=index&action=page_edit&idc='. $page_id; Ten post edytował CuteOne 26.02.2012, 21:50:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:07 |