![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 24.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chchiałbym się dowiedzieć co sądzicie o stronie mojego portfolio Jest tu CSS, javacript, jQuery, ajax(ale nie poprzez jQuery), skrypt PHP,orginalny layout i moje zdjęcie. Ten post edytował manion 26.02.2012, 09:00:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 24.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem taki programik(funkcję którą sam dowolnie parameryzuje) w C++ do generowania bitmap które nastepnie przerabiałem na *.jpg.
przykładowe użycie mojego programu napisanego w C++ przykładowy obrazek, aby zrobić gradienty czy też pociąć odpowiednio grafikę (prawa strona m.in menu) używałem prostych funkcji skonstruowanych przeze mnie w C++. (dane są dwa obrazki, trzeci jest tworzony tak że jedna jego część pochodzi z obrazka nr1 pozostała część pochodzi z obrazka nr 2) albo tworzyłem 2-kolorowe obrazki ze zdjęć poprzez funcje napisane w C++ są one umieszczone w prawym dolnym rogu Tam gdzie ja się bawiłem(m.in poprzez skalowanie) powstały złe krawędzie. Wogóle dużo kombinowałem nad tą stroną. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 20:43 |