![]() |
![]() |
--tomek1973-- |
![]()
|
Goście ![]() |
W jaki sposób określić parametru linku w stylu typu inline?
Nie wiem, czy napisałem dostatecznie jasno, więc postaram się na przykładzie wytłumaczyć o co mi chodzi. Mam taki kod w <head> </head>, który definiuje mi wyświetlanie się linków.
Wyświetlam to, używając kodu:
Chciałbym to jednak zrobić metodą inline, czyli: <a href=" ..." style=""> ... itd Niesety nie wiem jak to napisać, aby linki activ, visited i hover wyświetlały się inaczej. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?? Z góry dzękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat W jaki sposób określić parametru linku w stylu typu inline? Cytat Ale autorowi tematu nie chodziło chyba o sposób wyświetlania (display:inline) W ogóle nie wiadomo o co autorowi tak w ogóle chodzi. Ten post edytował Niktoś 24.02.2012, 17:01:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 14 Dołączył: 14.07.2011 Skąd: Gliwice / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ogóle nie wiadomo o co autorowi tak w ogóle chodzi. To prawda, teraz też się zgubiłem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tylko o sposób stylowania, czyli style typu inline, np.: <a style="color:#000;"></a> Co to znaczy "style typu inline"? Nie ma znaczenia, czy styl jest inline, block, none czy jakikolwiek inny. Jeżeli jest kilka linków, to najlepiej wrzucić to albo do ul albo do diva i narzucić ogólny styl dla wszystkiego, np. color: #000;. Styluje się zawsze tak samo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował jg44 24.02.2012, 17:12:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 23:21 |