![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: z duszy :] Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
hej,
zastanawialem sie czy wsrod was tez sa tacy jak ja, ogarnieci mania ustawiania kolorkow we wszystkich aplikacjach ktore sa pod reka? :wink: czy np. w swoich edytorach uzywacie standardowych zestawow barw do kolorowania skladni? dlugo pracowalem na bialym tle z roznymi wariacjami kolorkow w editplusie a niedawno odkrylem ze ustawienia ktore wklejam ponizej sprawdzaja sie znacznie lepiej do kilkugodzinnego sleczenia w edytorku. napiszcie co o tym sadzicie i czy macie jakies ulubione *schematy* dziele sie sprawdzcie jak milusio http://bujana.com/epp |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: z duszy :] Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat Blendem jest czytanie jasnych liter z czarnym tle.
Bledem jest gdy kontrast jest za mocny - tyczy sie to skrajnej bieli i czerni w rownym stopniu, dlatego chwalmy odcienie ![]() Cytat (po 5 latach pracy) z 60Hz (odswierzanie ekranu) na 75Hz
ja od roku mam 85 Hz i wystarczy kapke mniej a dostaje swira od migoczacego ekranu i tez mialem dobre kilka lat na 65 Hz to smialem sie z kumpla jak mi opowiadal ze go oczy bola od mojego super tajwanskiego monitora :wink: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:29 |