![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam próbuje wysłać formularz za pomocą jquery. mam taki kod:
aczkolwiek w php zmienne $_POST['username] i $_POST['email'] są puste. W zmiennych javascript val1 i val2 są przypisane wartości ale w kodzie ich nie pokazuje. I znów pytanie co mam nie tak. Próbowałem kombinować ale już mnie głowa boli bo i tak nic nie wychodzi. Dziekuje za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to mówią? szukajcie a znajdziecie, aczkolwiek mówią też kto pyta nie błądzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Znalazłem rozwiązanie. brakowało mi dla IE regułki:
Cytat(nospor) To była moja literówka. Czesto mi sie zdarza dodawać literki ni stąd ni zowąd. Wiem, że jesteś nim Rozumiem i wybaczam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pamiętam jak kiedyś na mnie najechałeś za emotikon: ":P" , no i też wybaczyłeś (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cytat(nospor) A jaki błąd ci pokazało dla innerHTML? Pewnie, że nie ma obiektu. Jeśli tak, to nie znajduje elementu o ID, którego szukasz. W ogóle jak by innerHTML dla IE nie istniał. Tak to odczytałem gdyż id elementu było. Musiałem zmienić na odpowiednik jquery czyli:
a cały kod wygląda teraz tak:
Pracowałem nad tym z kilka godzin, ale powiem że warto było. Zawsze jest to jakaś nowa wiedza. A tym bardziej że strony internetowe są coraz bardziej interaktywne, to moim zdaniem warto się tego uczyć. Dobrze mówie? ;D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 04:13 |