![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ponieważ ostatnimi czasy nie mam za dużo pracy postanowiłem wykonać komuś za darmo skrypt PHP/JS. Moje wymagania: - nie modyfikuję już istniejących skryptów - nie dopisuję modułów do CMS'ów - nie bawię się w jQuery - skrypt, który mam wykonać powinien być ciekawy - czas jaki mogę poświecić to około 20h-25h w przyszłym tygodniu Swoje propozycje proszę nadsyłać do poniedziałku na adres /ciach/ lub tutaj na PW. Odpowiem tylko na najciekawsze oferty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam Ten post edytował Spawnm 4.03.2012, 11:06:58
Powód edycji: [Spawnm]: na prośbę autora kasuję maila
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 89 Dołączył: 12.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz robić za darmo, to poszukaj na własną rękę fundacji, akcji charytatywnych itp, ogólnie miejsc, gdzie twoja praca nie będzie służyć do wypychania portfela właścicielowi. Cwaniaków szukających darmowych pracowników "za doświadczenie", "do portfolio", organizujących "konkursy programistyczne" z główną nagrodą typu bezpłatny staż jest w sieci mnóstwo, a jest to możliwe głównie dzięki temu, że znajdują się ludzie, którzy się na to nabierają.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 16:45 |