![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Opis problemu: powiedzmy że mam diva w którym znajdują się inne divy. main ma szerokość 800px divy wewnętrzne sa generowane automatycznie w zależności od ilosci pozycji dodanych. problem jest taki iż chcę aby divy zawsze były na całą szerokość czyli w tym przypadku miały po 400px. Jeśli będą 4 divy inside to powinny mieć po 200px itp... oczywiście mogą mieć kilka px mniej żeby zlikwidować granice ciasne pasowanie. czy takie coś jest możliwe w css i html? Dzięki! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
mylisz się, a co jak będą 3 divy? trzeba to podzielić na 3... a u Ciebie nie ma żadnego dzielenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mylisz się, a co jak będą 3 divy? trzeba to podzielić na 3... a u Ciebie nie ma żadnego dzielenia. dlatego też właśnie powyżej nie podałem dzielenia tylko użyłem po prostu if() co wydaje mi się być najprostrzym rozwiązaniem ale tak jak już wspomniałem im not pro (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:48 |